Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.02.2017 16:42 - Синдикатът в ARTarea
Автор: emikelangello Категория: Изкуство   
Прочетен: 423 Коментари: 0 Гласове:
0



За всички, които искат, а все още не са имали възможността да гледат това чудо на чудесиите наречено "Синдикатът", и за всички, които, провокирани от избухващият в мозъците им контравъпрос WTF?!?!?!?§№@?!, имат нужда да гледат серията "Дистанции" за втори, трети, или пети път (сори, този път 4-ки не приемаме) - ще имате тази възможност на 16.02. 2017 г., в небезизвестният бар "ARTarea" на "Раковски", 112.

Отваряме врати в 19:00 ч. . Пускаме "Дистанции" в 20:00 ч. . Дискутираме веднага след това.

Жанр: ноар
Език: български
Продължителност:28 мин

Вход: 5 лв.

ВАЖНО:

По желание употребяваме напитки преди, по време и след прожекцията (всеки според предпочитанията и вкусовете си). Във връзка с последното, не забравяйте, че дистанцията между "Една текила/уиски/бира/ром и т.н." и "... бллвлрлблбвблю..." е просто една условност.

ОЩЕ ПО-ВАЖНО:

Скромна молба към уважаемите шофьори: на прожекцията, под една или друга форма, ще присъства така нареченият "Артур зад волана". Артур не е въздържател, но е принципен мъж и изповядва безотказно правилото никога да не пие, когато му се налага да шофира. Молим Ви, вземете пример от него и не употребявайте алкохол, ако Ви се налага да шофирате. Ако жаждата Ви е по-силна от Вас елате пеш, вземете такси, наемете файтон с кочияш или помолете тъщата да ви метне с летящата чиния.

Повече информация можете да откриете във фейсбук-събитието.

Благодаря за вниманието!


   



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: emikelangello
Категория: Изкуство
Прочетен: 182399
Постинги: 70
Коментари: 111
Гласове: 5831